En norsk suksesshistorie

Eventyret startet i 1966, Knut Ulstein Kloster fra Klosters Rederi og Ted Arison grunnla rederiet som fikk navnet Norwegian Caribbean Line. Det første skipet het Sunward(se bildet under) og seilte ut på et 4 netters cruise fra Miami med 540 gjester ombord 19. desember 1966. Det ble senere flere skip og det mest spektakulære var ombyggingen av S/S France til S/S Norway i 1979.

Dagens NCL

I dag er NCL kjent for sitt mer enn 20 år gamle Freestyle Crusing-konsept.  Det betyr at alle skipene er bygget med mange restauranter med forskjellige temaer og man spiser når, hvor, og med hvem man vil, istedenfor faste store bord og fast middagstid. Snippen er også løsere enn hos de tradisjonelle rederiene, rett og slett et mer moderne rederi for den moderne reisende. Skipene har vokst i størrelse og de fikk fasiliteter som verdens største vannsklier til havs, og de første racingbanene som 4 skip pr i dag har.  Norwegian Prima er det første skipet i Leonardo-klassen, og det er nå bekreftet at det kommer ytterligere 5 slike skip frem til 2027, neste kommer i 2023 og skal hete Norwegian Viva. Selv om eventyret startet i Karibien kan du nå i tillegg cruise med NCL over hele verden, fra Alaska og Nordkapp i nord til Australia, Sør Amerika og Sør Afrika i sør. De mest populære cruisene for oss nordmenn er i Middelhavet, men NCL kan også lokke med cruise i Asia og fra øy til øy på Hawaii som det eneste rederiet i verden.


Ferie for alle

Parferien

Du finner alt for den perfekte parferien på et cruise med NCL, enten det er skipets fasiliteter du er ute etter, eller muligheten til å se en ny destinasjon hver dag.

Familier

Barna ser du ikke så mye til på en cruiseferie. Det er så mange aktiviteter og mange nye spennende fjes og bli kjent med at tiden ikke strekker til. Barne og ungdomsklubber finnes på alle skip.

Underholdning

Et stort teater på størrelse med de store på land lokker med Broadway Show og annen underholdning i tøffelavstand fra lugaren din og inkludert i cruiseprisen.

Sov godt, spis godt og se mye

Lugarer

Du kan velge mellom alt fra rimelige, men lekre innendørs lugarer, til utvendige lugarer med og uten balkong. Det finnes også familielugarer med plass til inntil 5. Reiser du alene er det på mange av skipene egne enkeltlugarer(studiolugarer) hvor du ikke betaler dobbelt opp for å bo alene. Er du ute etter kvalitet utover det normale finner du et eget konsept; The Haven. Les mer under.

Restauranter

En kveld frister det kanskje med et bord for to med utsikt over havet, en annen kveld velger du å spise i en av temarestaurantene som japansk teppenyaki for eksempel. Du finner alt fra buffetrestaurant til gourmet, lekre spisesaler med storband og pub-mat 24-timer i døgnet. Du kan også velge å nyte maten på din egen balkong.

Utflukter

Utforsk destinasjonene  på egen hånd, kjøp en utflukt til noe som interesserer deg eller bli med på aktiviteter. Det er så mye å velge mellom i havnene. Flere og flere setter også pris på å være ombord mens de fleste andre er i land, da har du bassengene nesten alene og servicen er selvfølgelig på topp hele dagen.

The Haven

NCL har også unike konsept som The Haven; på en rekke av skipene finnes en VIP-avdeling på toppen av skipet med de mest luksuriøse suiter og villaer. De største er på over 400 kvm med flere soverom, egen hage, jacuzzier m.m. De nyeste skipene har også egne restauranter og barer, og selvfølgelig luksuriøse soldekk og basseng som du kan trekke deg tilbake til hvis det blir for folksomt blant resten av gjestene. Denne nærmest yacht-måten å seile på samtidig som du kan benytte et stort skips fasiliteter har vært en ubetinget suksess

Spektakulære soverom

Her har du perfekt utsikt fra sengen. Det finnes en rekke romløsninger på suitene i The Haven, den mest populære har eget barnerom for inntil 3 barn med eget bad.

Stue med flygel

På de største suitene finner du egen stue med flygel og din egen bar, i tillegg til 3 romslige soverom med hver sine luksuriøse bad, og en hage over to plan med solsenger og stor jacuzzi. 

The Haven Restaurant

Selv om du kan gå i Cagney's Steakhouse på alle skip for biff eller surf & turf f.eks., kan du få dette servert i ro og fred i The Havens egen restaurant, ute eller inne. 

Kontakt oss for beste tilbud i norske kroner

Avtal møte på vårt kontor (09-20)

Strandveien 33, 3050 Mjøndalen

E-post
Telefon