En norsk suksesshistorie

Eventyret startet i 1966, Knut Ulstein Kloster fra Klosters Rederi og Ted Arison grunnla rederiet som fikk navnet Norwegian Caribbean Line. Det første skipet het Sunward og seilte ut på et 4 netters cruise fra Miami med 540 gjester ombord 19. desember 1966. Det ble senere flere skip og det mest spektakulære var ombyggingen av S/S France til S/S Norway(bildet under) i 1979.

Dagens NCL

I dag er NCL kjent for sitt mer enn 20 år gamle Freestyle Crusing-konsept på 19 lekre skip.  Det betyr at alle skipene er bygget med mange restauranter med forskjellige temaer og man spiser når, hvor, og med hvem man vil, istedenfor faste store bord og fast middagstid. Snippen er også løsere enn hos de tradisjonelle rederiene, rett og slett et mer moderne rederi for den moderne reisende. Skipene har vokst i størrelse og de fikk fasiliteter som verdens største vannsklier til havs, og de første racingbanene som 5 skip pr i dag har.  Norwegian Viva er det nyeste skipet i Prima-klassen, neste skal hete Norwegian Aqua og kommer i 2025, hun blir 10% større enn Norwegian Viva, og det kommer ytterligere 3 slike skip frem til 2028, de to siste blir flåtens største skip, 20% større enn Norwegian Aqua. Selv om eventyret startet i Karibien kan du nå i tillegg cruise med NCL over hele verden, fra Alaska og Nordkapp i nord til Australia, Sør Amerika og Sør Afrika i sør. De mest populære cruisene for oss nordmenn er i Middelhavet, men NCL kan også lokke med cruise i Asia og fra øy til øy på Hawaii som det eneste rederiet i verden.


Ferie for alle

Parferien

Du finner alt for den perfekte parferien på et cruise med NCL, enten det er skipets fasiliteter du er ute etter, eller muligheten til å se en ny destinasjon hver dag.

Familier

Barna ser du ikke så mye til på en cruiseferie. Det er så mange aktiviteter og mange nye spennende fjes og bli kjent med at tiden ikke strekker til. Barne og ungdomsklubber finnes på alle skip.

Underholdning

Et stort teater på størrelse med de store på land lokker med Broadway Show og annen underholdning i tøffelavstand fra lugaren din og inkludert i cruiseprisen.

Sov godt, spis godt og se mye

Lugarer

Du kan velge mellom alt fra rimelige, men lekre innendørs lugarer, til utvendige lugarer med og uten balkong. Det finnes også familielugarer med plass til inntil 5. Reiser du alene er det på mange av skipene egne enkeltlugarer(studiolugarer) hvor du ikke betaler dobbelt opp for å bo alene. Er du ute etter kvalitet utover det normale finner du et eget konsept; The Haven. Les mer under.

Restauranter

En kveld frister det kanskje med et bord for to med utsikt over havet, en annen kveld velger du å spise i en av temarestaurantene som japansk teppenyaki for eksempel. Du finner alt fra buffetrestaurant til gourmet, lekre spisesaler med storband og pub-mat 24-timer i døgnet. Du kan også velge å nyte maten på din egen balkong.

Utflukter

Utforsk destinasjonene  på egen hånd, kjøp en utflukt til noe som interesserer deg eller bli med på aktiviteter. Det er så mye å velge mellom i havnene. Flere og flere setter også pris på å være ombord mens de fleste andre er i land, da har du bassengene nesten alene og servicen er selvfølgelig på topp hele dagen.

The Haven

NCL har også unike konsept som The Haven; på en rekke av skipene finnes en VIP-avdeling på toppen av skipet med de mest luksuriøse suiter og villaer. De største er på over 400 kvm med flere soverom, egen hage, jacuzzier m.m. De nyeste skipene har også egne restauranter og barer, og selvfølgelig luksuriøse soldekk og basseng som du kan trekke deg tilbake til hvis det blir for folksomt blant resten av gjestene. Denne nærmest yacht-måten å seile på samtidig som du kan benytte et stort skips fasiliteter har vært en ubetinget suksess

Spektakulære soverom

Her har du perfekt utsikt fra sengen. Det finnes en rekke romløsninger på suitene i The Haven, den mest populære har eget barnerom for inntil 3 barn med eget bad.

Stue med flygel

På de største suitene finner du egen stue med flygel og din egen bar, i tillegg til 3 romslige soverom med hver sine luksuriøse bad, og en hage over to plan med solsenger og stor jacuzzi. 

The Haven Restaurant

Selv om du kan gå i Cagney's Steakhouse på alle skip for biff eller surf & turf f.eks., kan du få dette servert i ro og fred i The Havens egen restaurant, ute eller inne. 

Kontakt oss for beste tilbud i norske kroner

Avtal møte på vårt kontor (09-20)

Strandveien 33, 3050 Mjøndalen

E-post
Telefon

NCL's annonsekampanje fra Aller: 


Spis, elsk, lev i vakre omgivelser

— Derfor drømmer vi om drømmecruiset, NÅ!


Får kulda deg til å lengte—bare vekk? Selv drømmer vi om mild bris, solfylte dager, glitrende, turkist vann, lukten av hav, blafrende sommerkjoler og noe kaldt i glasset, alt i de mest luksuriøse omgivelser, selvfølgelig. Og ja, og så vil vi ha mat! Digg, deilig mat—gjerne spennende smaksbomber, juicy pasta, fersk sjømat— gjerne noe fransk, japansk takk!— Gjerne noe fancy!

Også ønsker vi full frihet, noen dager vil vi for eksempel være med på klatrekurs, sveve høyt over havet, noen dager i alle fall! Andre dager vil vi bare slappe av, gå på spa, få ansiktsbehandling, bade, sole oss, nyte hvert eneste sekund av livet. Intet mindre nei, og jo, og så vil vi helst ha alt dette uten å måtte flytte så veldig på oss, please!Som dere skjønner finnes det bare ett sted for oss denne sommeren, nemlig cruiset, og ikke et hvilket som helst cruise. Vi har lagt vår elsk på Norwegian Cruise Line. Det prisbelønte rederiet som ble grunnlagt av den norske visjonæren Knut Kloster.

Usikker på hvor du skal legge sommerferien? Her er 5 grunner til hvorfor nettopp dette cruiset kanskje også blir din favoritt.Water Sky Smile White Blue Azure Building Cloud Travel SunglassesInterior design Table Furniture Property Chair Lighting Window Decoration Hall

1.

Du får sett vanvittig mange vakre steder.

I sommer seiler Norwegian Cruise Line til de vakreste havnene i Italia, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal og Kroatia... Joda, vi er med, vi! Hvite murhus, den milde brisen, endeløse sandstrender, og ikke bare får du sett ett, men så mange vakre steder! Og ikke minst, uten reisestresset, kø, opphetede biler og kaos—du kan heller nyte reisen fra solsengen ombord. Norwegian Cruise Line sine skip har såå mye mer å tilby — skipet er en destinasjon i seg selv.Pssst! Ingen strandløve? NCL har mange andre fantastiske reisemål også! Hva med en tur til de britiske øyer eller Island, for eksempel?

Visste du at NCL har over 400 destinasjoner verden rundt? Og over 115 reiseruter i Europa vår og sommer 2023? 

Norwegian Cruise Line er et av verdens største cruiserederier

  • Cruiserederiet ble startet av nordmannen Knut Kloster (1929-2020) i 1966.
  • 14 år på rad er rederiet kåret til "Europas ledende cruiseselskap" av velrennomerte World Travel Awards.
  • NCL har flere skip i Europa nå enn noensinne før - og bringer gjestene sine til hele 450 havner jorden over.


2.

Den kulinariske reisen

Ja, og så var det den maten da, og den er en happening i seg selv: På Norwegian Cruise Lines skip finner du nemlig (nøye!) utvalg av internasjonale spesialrestauranter som serverer retter fra ulike verdenshjørner.

Kanskje har du en forkjærlighet for det franske kjøkkenet, eller vil du oppleve japanske tradisjoner - eller kanskje du bare vil teste en ekte brasiliansk churrascaria - og dagsferske skalldyr på Ocean Blue? Hva enn frister, du finner det bare meter fra lugaren din!

Restaurantkonseptet er i tråd med resten av cruiseopplevelsen, og kalles Freestyle Dining. Det betyr at det er fleksibelt når og hvor du spiser. Du kan, for eksempel, få med deg den solnedgangen før du tusler til favorittrestauranten din etterpå. TIPS! Nyt desserten under åpen, stjerneklar himmel på Ocean Boulevard - skipets magiske dekk!

Nysgjerrig på spisemuligheter? Les mer her da vel! Og lurer du på hva mer du kan finne på, eller hvilken superstjerne som nylig befant seg ombord? Svaret får du bare litt lengre ned i saken3.

Den perfekte kombo av luksus og avslappning— Spa, basseng og en avslappende atmosfære

Norwegian Cruise Line er den perfekte kombinasjon av en premium livsstil, samtidig som du kan slappe ordentlig av. Ta for eksempel basseng- og spaområde. Mandara Spaet strekker seg over 2000 kvadratmeter (!) og tilbyr over 50 ulike behandlinger! Du kan også besøke badstue, det lekre tyrkiske dampbadet og egne snø- og saltrom, med oppvarmede liggestoler dekket av varme, behagelige stener. TIPS! Ta en dukkert i infinity-bassenget på det det nye Norwegian Prima Class-skipet med uendelige utsikter over horisonten.


4.


Gjør som Katy Perry! Ingen kjeder seg, her er masse gøy, for store og for små!

Et NCL-cruise er også den perfekte ferien for deg som reiser med familien. Eller som Katy Perry, Gudmoren av NCL's nye Norwegian Prima sa, før jomfruseilaset—Den beste måten å dra på ferie med familien min er på vannet!

På NCL er det masse gøy som skjer ombord—ved siden av bassenget, kan du konkurrere mot familien i minigolf, klatre opp i hinderløypen eller prøv sklien i fritt fall, og på kvelden kan dere dra på show, og ja, den er hentet rett fra Broadway! Og ja, inngang er allerede inkludert i billettprisen. Og ikke bare det, på toppen av skipet er intet annet enn en vaskeekte go-cart-bane.


SHOPPING: For den glemske er det også en rekke shoppingmuligheter om bord.

Lurer du på hva mer dere kan finne på? Les mer om alt det morsomme NCL byr på her.


Visual effect lighting Performing arts Music EntertainmentLight Building Architecture

5.

Komfort, komfort og vakre omgivelser

For hvordan du bor har mye å si! NCL tar omgivelsene på høyeste alvor, og tilbyr elegante lugarer, med moderne, delikat interiør spesielt designet for at du kan slappe ordentlig av. Du kan velge mellom 24 ulike kabintyper, med ulike størrelser og standarder, enten du drømmer om den ekstravagante storsuiten med veldige balkonger og luksuriøse baderom, eller du ønsker en mer budsjettvennlig variant.
Tips!

Er du et luksusdyr? Sjekk ut NCL's The Haven. Dette er et eget storslått tilfluktssted øverst på skipet, med privat soldekk og basseng, restaurant, concierge og butler-service. Reiser du alene kan vi røpe at NCL er kåret til det beste alternativet for alenereisende av Cruise Critic's 2020 Editors' Picks. Luksus eller budsjett, NCL har noe for enhver lommebok!


Pssst du! Hvis du booker nå får du høyest rabatt når du bestiller et cruise med Norwegian Cruise Line! Du kan også oppgradere reisen med Free At Sea fra bare kr. 1499 per person pr uke. Det inkluderer ALLE 5 pakker om bord (*)


*Dette inkluderer alle 5 pakker, fra Premium Beverage package til Speciality Dining package for 1 og 2 person i lugaren.Map WorldWater resources Sky Daytime Plant Boat Cloud Mountain Azure BlueNatural environment Ecoregion Map World Vegetation

                                                     

                                                         Oppdag noe nytt

Sommeren 2024 kommer splitter nye Norwegian Viva til å seile til de vakreste havnene i Italia, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal og Kroatia. Det er bare å glede seg!

SE ALLE DRØMMEDESTINASJONENE HER!


EUROPACRUISE SOMMEREN 2024?


Dette er Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line har hele 19 cruiseskip. Et av de nyeste heter Norwegian Prima, og det er
det bildene i denne artikkelen er hentet fra.

Norwegian Cruise Line reiser til alle verdens kontinenter - og sommeren 2024 vil begge de nybygde skipene Norwegian Viva og Norwegian Prima seile de Europeiske hav – en i Middelhavet, en til Island og en rundt de britiske øyene. 


TILBAKE TIL TOPPEN